Kategorier

Fjällräven Keb Gaiter Trousers Women's UN BlueFjällräven Keb Gaiter Trousers Women's UN Blue
Move your mouse over image or click to enlarge
 • Fjällräven Keb Gaiter Trousers Women's UN Blue
 • Fjällräven Keb Gaiter Trousers Women's UN Blue

Fjällräven Keb Gaiter Trousers Women's UN Blue

NOK3,458.55  NOK1,694.69Du får 51% avslag
 • Modell: FS6482
 • 5000 stk. på lager
 • Fjällräven Keb Trousers Women's Black Regular
 • Fjällräven Övik Fleece Hoodie Women's Navy
 • Fjällräven Brenner Pro Padded Jacket Women Taupe
 • Fjällräven Skogsö Jacket Women's Glacier Green
 • Fjällräven Keb Trousers Women's Regular Avocado

Velg ønsket variant:Ant.

Fjällräven Keb Gaiter Trousers Women's UN Blue_checkout
Fjällräven Keb Gaiter Trousers Women's UN Blue

Meget avansert turbukse fra Fjällreveb med smart gamasjefunksjon. Fremstilt av elastisk stoff, G-1000 Eco og G-1000 HD med optimalisert passform, ventilasjon og lommer.

Prisvinnende Fjällreven Keb-bukse, nå med avtakbare gamasjer. Teknisk avansert turbukse med optimalisert passform og omhyggelig gjennomtenkte detaljer. I varmt vær kan den nederste delen av bena tas av for å gjøre om buksen til en shorts, akkurat som på vanlige bukser med avtakbare ben. Delen som tas av, har snorjustering ved leggen, som sammen med støvelkroken på benavslutningen beskytter leggene i terreng med mye busk og kratt.

Stoffet er elastisk med G-1000 Eco over setet, foran på bena og over knærne for ekstra slitestyrke. Benavslutningen er også forsterket med ekstra slitesterkt G-1000 HeavyDuty for å stå imot slitasjen fra turstøvlene.

Setet og knærne er forhåndsformet og har ekstra sterke sømmer. Sømmene på innsiden av bena er flyttet fremover for å redusere risikoen for at de skal gnage. En ventilasjonsåpning med glidelås fra kne til hofte slipper ut overflødig varme, og selv gylfen er forlenget for å gi ekstra ventilasjon om nødvendig. To benlommer med klaffer, der den ene har en innvendig nettinglomme til mindre gjenstander, for eksempel telefonen.

Håndlommene er plassert så høyt at innholdet ikke faller ut når du setter deg ned. Snorjustering ved benavslutningen og, i tillegg til den skjulte støvelkroken, er benavslutningene utstyrt med maljer som du kan feste snorer eller metallkroker i. En måte å feste buksebenet på for å hindre rusk og rask eller snø i å finne veien ned i støvlene.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varenr. FS6482
Bruksområde Tur og friluftsliv
Varemerke Fjällräven
Kjønn Dame
Produktomtaler

Veldig fornøyd, men

Veldig store i størrelsen. Heldigvis var jeg klar over dette, men det burde fremkommet i beskrivelsen før kjøp. Det er ikke alle som gidder å google seg til svar :)
 • Rangering
  starstarstarstarstar_border

Fjällräven Keb Gaiter Trousers Women's UN Blue
Fjällräven Keb Gaiter Trousers Women's UN Blue
You may also like...
Copyright © 2018 www.miramamiblog.com. Powered by miramamiblog.com